Showjazz on heels - volwassenen (maandag)

Informatie over Showjazz on heels - volwassenen (maandag)
Deze les is perfect voor iedereen die houdt van sensuele vrouwelijke dans en wil leren dansen op hoge hakken. In de les wordt gewerkt aan techniek, balans, kracht en lenigheid. Je leert een juiste houding op hakken, hoe je moet lopen op hakken en hoe je je vrouwelijk kan voelen op verschillende manieren en natuurlijk leer je een choreografie dansen op hakken. Bovendien bouw je zelfvertrouwen en conditie op tijdens deze energieke en leuke les.
Susanne
Maandag 18.30-19.30
Studio 2
Beginner, Intermediate
Volwassenen
€34,50

Kledingvoorschriften

Het is aan te raden om makkelijk zittende (dans)kleding aan te trekken naar deze les, bijvoorbeeld een legging/dansbroek en een t-shirt. Net waar je jezelf prettig in voelt. De opwarming wordt gedanst op sneakers of sokken, daarna gaan de hakken aan. De hoogte van de hakken die je meeneemt bepaal je uiteraard zelf.

Lijkt jou het leuk om bij deze les een proefles te komen doen?

Deze dansers gingen je voor:

Door deze les kan ik altijd het dagelijks leven even opzij zetten. Ik vind het een heerlijke les om het denkwerk opzij te zetten en om vrolijk te worden. Daarnaast is het een super work-out! Na de les voel ik mij energiek en ontspannen tegelijk!
Ik vind dat ze alles super duidelijk uit legt en je kan je zelf zijn en het is niet erg als je iets fout doet het is niet alleen high heels dansen maar ook een stuk zelfvertrouwen wat je opbouwt
Iedereen in de les heeft al duidelijk grote stappen gemaakt, zowel in het dansen als in ieders zelfvertrouwen. Dat vind ik het allerleukste en fijnste aan deze lessen en groep, iedereen heeft begrip voor elkaar en wil de ander helpen. We zouden allemaal niet zo’n vooruitgang kunnen hebben gehad zonder de goede steun van de docent.