Selectieklas - 13 - 17 jaar (vrijdag)

Selectieklas - 13 - 17 jaar (vrijdag)

Informatie over Selectieklas - 13 - 17 jaar (vrijdag)
Voor getalenteerde leerlingen die misschien van dans hun beroep zouden willen maken, is er de mogelijkheid om gericht te werken aan hun ontwikkeling in de selectieklas. Deze leerlingen krijgen per week twee uur gezamenlijk les en stellen daarnaast hun eigen programma samen door aan minstens één andere les deel te nemen. Dit totaalpakket biedt samen met de individueel gerichte aandacht van de vakkundige docenten een gedegen voorbereiding op audities bij dansopleidingen. Het programma van de selectieklas bestaat uit twee lessen per week: één les klassiek ballet en één les moderne dans. Naast de twee lessen met de selectieklas kiezen de leerlingen minstens één extra uur per week uit het reguliere lesrooster. Zodoende komt de selectieklas uit op minstens drie dansuren per week. Voorwaarde: In overleg met de docent is instroom mogelijk wanneer het niveau van de leerling aansluit bij het niveau van de selectieklas.
Jacqueline
Vrijdag van 16.00-18.15
Studio 1
Intermediate, gevorderd / advanced
13-17 jaar
€62,-

Kledingvoorschriften

Meisjes klassiek ballet: Zwart balletpak hemdmodel, roze panty met voet, roze canvas balletschoen met splitzool en zwarte tailleband. Meisjes moderne dans: T-shirt en dansbroek naar keuze (liefst zwart) en zwarte sokken. Jongens klassiek ballet: Wit balletpak met mouw, zwarte canvas balletschoen met splitzool en zwarte legging. Jongens moderne dans: T-shirt en dansbroek naar keuze (liefst zwart) en zwarte sokken.

Lijkt jou het leuk om bij deze les een proefles te komen doen?

Deze dansers gingen je voor:

Ik vind de docent heel aardig. De lessen zijn leuk en soms zwaar. 😉
De les wordt als zeer prettig en leerzaam ervaren we zijn erg blij met de docente die het geeft.
Fijne docent, veel geduld erg lief voor iedereen, geeft fijn les en probeert iedereen op een positieve manier te blijven motiveren!!