Pre-ballet - 5 - 8 jaar - 16.00-17.00 uur (vrijdag)

Informatie over Pre-ballet - 5 - 8 jaar - 16.00-17.00 uur (vrijdag)
In deze lessen wordt er aangevangen met de beginselen van de klassieke ballettechniek. Er wordt gewerkt aan kracht, flexibiliteit, een correcte lichaamshouding, het ontwikkelen van muzikaliteit en stijlgevoel. Er wordt een fundatie gelegd voor de klassieke balletlessen.
Wendy
Vrijdag van 16.00-17.00 uur
Studio 2
Basic, Beginner, Intermediate
5-8 jaar
€32,00

Kledingvoorschriften

Meisjes: Zwart balletpak - hemdmodel (zonder rokje), roze maillot met voeten (met of zonder naad), roze leren of canvas balletschoenen. Jongens: Wit balletpak met korte mouw of aansluitend hemd met korte mouw, zwarte legging of maillot, witte sokken en witte leren of canvas balletschoenen.

Lijkt jou het leuk om bij deze les een proefles te komen doen?

Deze dansers gingen je voor:

Als de juf iets uitlegt dan laat ze het eerst heel goed zien. Als het niet in één keer heel goed gaat, dan legt de juf haar eigen truc uit en dan gaat het steeds beter. Mama is ook heel tevreden over hoeveel ik leer en vooral over mijn enthousiasme en hoeveel zin ik heb om naar de les te gaan en hoe blij ik van het dansen word. Ze ziet ook hoeveel ik er thuis, en eigenlijk overal waar ik kom, mee bezig ben. Mama beschrijft de dansstudio als zeer professioneel en de juf is duidelijk behalve deskundig ook iemand met een passie voor haar vak en een hart voor kinderen.
Onze dochter is altijd erg enthousiast om de les te volgen en is altijd erg gedreven om zich te verbeteren. Zij heeft erg goed contact met haar docent die erg geduldig en vriendelijk is maar ook streng kan zijn als het nodig is.
De dansjes en oefeningen zijn altijd precies goed!