Mini productie

Dans mee in onze mini productie De Notenkraker

Iedereen van 12 t/m 20 jaar kan meedoen, met of zonder danservaring.

In vijf lessen ga je aan de slag met het aanleren van choreografieen en het in elkaar zetten van een mini voorstelling.

Op dinsdag 20 december wordt de voorstelling gepresenteerd aan publiek.

Meld je snel aan!

Informatie over Mini productie De Notenkraker
Iedereen van 12 t/m 20 jaar kan meedoen, met of zonder danservaring. In vijf lessen ga je aan de slag met het aanleren van choreografieën en het in elkaar zetten van een mini voorstelling. Op dinsdag 20 december wordt de voorstelling gepresenteerd aan publiek.
Juultje
Dinsdag van 17.00-18.00 uur
Studio 1
Alle niveaus
12-20 jaar
€50,-

Kledingvoorschriften

Voor de repetities het liefst balletkleding, maar een zwarte legging/dansbroek en zwarte top en zwarte sokken is ook goed. Voor de voorstelling hebben wij mooie kostuums beschikbaar natuurlijk :-).

Twijfel je nog?
Je mag ook eerst een les komen proberen, mail dan even naar info@dansstudiogouda.nl of bel/app naar: 06-13776123.
Een proefles bij deze cursus is alleen mogelijk op 15 of 22 november. Daarna is het niet meer mogelijk om in te stromen, omdat de choreografie dan al te ver af is. 

Veelgestelde vragen:

– Welke dansstijl wordt er gegeven?
De lessen worden gegeven in een mix van moderne dans en klassiek ballet. Het wordt een mooie dansante mini variant van De Notenkraker.

– Welke kleding heb ik nodig?
Voor de repetities het liefst balletkleding, maar een zwarte legging/dansbroek en zwarte top en zwarte sokken is ook goed. Voor de voorstelling hebben wij mooie kostuums beschikbaar natuurlijk :-). 

– Heb ik danservaring nodig?
Nee, het is mogelijk voor iedereen van 12 t/m 20 jaar om mee te doen, met of zonder danservaring. In de choreografie zal de docent rekening houden met de leden met meer of minder danservaring. Indien je al meer danservaring hebt, zal je wat moeilijkere stukken krijgen en deelnemers zonder danservaring dansen een wat makkelijkere rol in de productie.

– Moet ik lid zijn bij Dansstudio Gouda?
Iedereen is welkom, je kunt je dus ook voor deze cursus aanmelden als je geen lid bent bij ons. 

– Mag ik eerst een les komen proberen?
Dat kan, als je nog twijfelt kan je contact met ons opnemen om een proefles af te spreken. Mail naar info@dansstudiogouda.nl of bel/app naar 06-13776123. 

– Mag ik een vriendin meenemen?
Ja dat kan, er is op dit moment nog voldoende plek in de cursus om in te stromen. Jouw vriendin kan zich direct inschrijven via het inschrijfformulier op onze website, of contact met ons opnemen om een proefles af te spreken. 

Hoe moet ik mij aanmelden? 
-> Leden kunnen zich aanmelden via de ledenapp: Klik op ‘activiteiten’, klik op ‘cursus, workshop of evenement boeken’. Vervolgens zie je de cursus staan en kan je deze boeken.

-> Niet-leden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier dat je vindt op de website in het menu ‘direct regelen’. 

Mocht jij nog een vraag hebben die hier niet tussen staat, stel je vragen gerust. We zijn te bereiken via de mail (info@dansstudiogouda.nl) of telefonisch (06-13776123 / 0182-605973).

Ben jij of ken jij iemand waarvoor dit interessant is? Zeg het voort of meld je snel aan via de ledenportal of de website!