Kleuterballet - 3 - 4 jaar - 14.30-15.15 uur (vrijdag)

Kleuterballet - 3 - 4 jaar - 14.30-15.15 uur (vrijdag)

Informatie over Kleuterballet - 3 - 4 jaar - 14.30-15.15 uur (vrijdag)
Hoge sprongen, mooie balletarmen en lopen op de tenen... In deze lessen maken de jongste leerlingen spelenderwijs en in hun eigen belevingswereld kennis met ballet. Aspecten waar in de lessen aan gewerkt worden zijn onder andere: het ontwikkelen van lichaams- en ruimtebewustzijn, muzikaliteit, expressiviteit, creativiteit, samenwerking en sociale vaardigheden. Deze lessen zijn een goede voorbereiding op alle dansstijlen. Met name de beginselen van het klassieke ballet komen aan bod, zodoende is dit vooral een goede voorbereiding op de lessen pre-ballet.
Wendy
Vrijdag van 14.30 - 15.15
Studio 1
Beginners
3-4 jaar
€25,-

Kledingvoorschriften

Roze balletpak, roze maillot met voeten en roze leren balletschoenen.

Lijkt jou het leuk om bij deze les een proefles te komen doen?

Deze dansers gingen je voor:

Juf Wendy is een ontzettend lieve juf. Ze wint snel het vertrouwen van de kinderen en creëert een fijne sfeer in de groep. Ze weet op een passend niveau de eerste balletpasjes aan te reiken. Mijn dochter gaat met veel plezier naar de kleuterballet!
Prima docent. Gemotiveerd en met goede benadering.
Wij zochten een activiteit om onze dochter te helpen bij het ontwikkelen/verbeteren van haar grove en fijne motoriek, ze volgt nu twee maanden kleuterballet en wij merken dat ze motorisch nu al verbetert.