Klassiek ballet 3 - Tieners en volwassenen - 19.00-20.30 uur (vrijdag)

Klassiek ballet 3 - Tieners en volwassenen - 19.00-20.30 uur (vrijdag)

Klassiek ballet 3 - Tieners en volwassenen - 19.00-20.30 uur (vrijdag)

Informatie over Klassiek ballet 3 - Tieners en volwassenen - 19.00-20.30 uur (vrijdag)
Een balletles begint altijd met oefeningen aan de barre. Na deze uitgebreide en uitgebalanceerde warming-up worden de spieren gerekt en vindt de voortzetting van de les plaats au milieu, met veel aandacht voor de springtechniek en later ook draaitechniek. Naarmate je vordert en jouw lichamelijke mogelijkheden ontwikkelen, neemt de moeilijkheidsgraad van de oefeningen toe en wordt er steeds meer gewerkt volgens de traditie van de klassieke opbouw. Je zult merken dat je de oefeningen telkens een beetje beter zult beheersen, je jouw been iedere week een stukje hoger zult kunnen optillen, jouw flexibiliteit en kracht steeds iets meer zullen toenemen. Wij hebben dan ook lessen op ieder niveau, van beginners tot gevorderden. Alle lessen zijn gebaseerd op de Russische Vaganaova Methode.
Jacqueline
Vrijdag van 19.00-20.30
Studio 1
Gevorderd / advanced
Tieners en volwassenen
€52,-

Kledingvoorschriften

Balletpak, balletmaillot met voet, balletschoenen.

Lijkt jou het leuk om bij deze les een proefles te komen doen?

Deze dansers gingen je voor:

Er zijn maar weinig balletlessen voor volwassenen waar je als (gevorderde) amateur wordt uitgedaagd én waar zo’n prettige sfeer hangt. De docent zorgt er met haar fijne oefeningen en goede tips voor dat je bezweet en met een positief gevoel de les verlaat.
Geweldig! Ik bewonder de energie van de docente, haar choreografieën en de manier waarop ze ons motiveert.
Jaqueline is een zeer gedreven en vakkundige docent en danseres. Geeft een duidelijke uitleg van de oefening en geeft goede correcties per individu. Een docent waar je hard voor wilt werken en waar de les voor bij vliegt!