Jazz 3 - 16 jaar e.o. - 20.15-21.30 uur - maandag

Jazz 3 - 16 jaar e.o. - 20.15-21.30 uur - maandag

Informatie over Jazz 3 - 16 jaar e.o. - 20.15-21.30 uur - maandag
Een energieke en heerlijke jazz les voor de volwassenen. Stap over die drempel en kom lekker dansen. Bij dansstudio Gouda ben je welkom. Wij vinden het fantastisch als juist ook de volwassenen in beweging zijn en in deze jazz les is dat zeker het geval. Genieten en vooral plezier hebben terwijl je daarnaast werkt aan techniek, houding en coördinatie. Verschillende dansen binnen de jazz stijl zullen hier aan bod komen. Eén ding is jazz zeker: veelzijdig!! Met jazz kan je letterlijk alle kanten op. Van een swingende beyoncé-combinatie tot aan een ingetogen lyrische choreografie en alles dat daartussen zit. Jazz is een manier van dansen waarbij elementen uit andere stijlen worden toegepast, zoals uit de klassieke en moderne techniek. Een verschil is dat er bij jazz geen vast bewegingsidioom bestaat en de bewegingen zijn veel losser, vrijer en meer met persoonlijke kleur. Een afwisselende les waarin techniek en choreografie in balans zijn. Passie, plezier & progressie.
Laura
Maandag van 20.15-21.30
Studio 1
Gevorderd
16 jaar en ouder
€42,50

Kledingvoorschriften

Jazzbroek of legging met een T-shirt/top naar keuze en jazzschoenen of sokken.

Lijkt jou het leuk om bij deze les een proefles te komen doen?

Deze dansers gingen je voor:

Je ziet in alles dat Laura plezier heeft in het dansen en het lesgeven. Ze straalt zoveel passie uit. Deze passie deelt ze graag in de les, ook heeft een ze een hele fijne kennis over dans. Deze combinatie maken de lessen erg leuk en leerzaam. Ik ga met plezier naar de les toe!
De les is fantastisch! Laura geeft heel fijn en divers les en besteedt veel aandacht aan verfijning. Ik kom altijd met een grote glimlach thuis van deze les!
Laura is een fantastisch docent met goed opgebouwde lessen die uitdagend zijn. De dansen zijn leuk, divers en de groep heeft het samen ook door Laura echt naar hun zin.