Jazz 2 - 16 jaar e.o. - 19.00-20.15 uur (maandag)

Jazz 2 - 16 jaar e.o. - 19.00-20.15 uur (maandag)

Informatie over Jazz 2 - 16 jaar e.o. - 19.00-20.15 uur (maandag)
Eén ding is jazz zeker: veelzijdig!! Met jazz kan je letterlijk alle kanten op. Van een swingende beyoncé-combinatie tot aan een ingetogen lyrische choreografie en alles dat daartussen zit. Jazz is een manier van dansen waarbij elementen uit andere stijlen worden toegepast, zoals uit de klassieke en moderne techniek. Een verschil is dat er bij jazz geen vast bewegingsidioom bestaat en de bewegingen zijn veel losser, vrijer en meer met persoonlijke kleur. In deze les werk je aan techniek, lichaamshouding, coördinatie, conditie, kracht, flexibiliteit en muzikaliteit. Een afwisselende les waarin techniek en choreografie in balans zijn. Passie, plezier & progressie.
Laura
Maandag 19.00-20.15
Studio 1
Intermediate
16 jaar en ouder
€42,50

Kledingvoorschriften

Jazzbroek of legging met een T-shirt/top naar keuze en jazzschoenen of sokken.

Lijkt jou het leuk om bij deze les een proefles te komen doen?

Deze dansers gingen je voor:

Laura is zo gedreven en enthousiast, zij is een geweldige dansjuf! Haar lessen zijn een feestje om te mogen bijwonen. Ook heb ik het idee dat ik het afgelopen half jaar echt progressie heb geboekt qua niveau. Ik geniet elke keer met veel plezier van de les en kijk daarna alweer uit naar de volgende!
Laura is een super fijne, enthousiaste, goed lachse docent die met passie haar lessen geeft en je helpt je dansskills te verbeteren. Heel tof om van haar les te krijgen.
et is genieten elke week weer. Heerlijke sfeer en gezelligheid