fbpx

Jazz - Gevorderd - 16 jaar en ouder (donderdag)

Jazz - Gevorderd - 16 jaar en ouder (donderdag)

Jazz - Gevorderd - 16 jaar en ouder (donderdag)

Informatie over Jazz - Gevorderd - 16 jaar en ouder (donderdag)
Een uitdagende jazz les op niveau. Hard werken, uitgedaagd worden, afwisseling, plezier maar vooral ook lekker zweten. Eén ding is jazz zeker: veelzijdig!! Met jazz kan je letterlijk alle kanten op. Van een swingende beyoncé-combinatie tot aan een ingetogen lyrische choreografie en alles dat daartussen zit. Jazz is een manier van dansen waarbij elementen uit andere stijlen worden toegepast, zoals uit de klassieke en moderne techniek. Een verschil is dat er bij jazz geen vast bewegingsidioom bestaat en de bewegingen zijn veel losser, vrijer en meer met persoonlijke kleur. In deze les werk je aan techniek, lichaamshouding, conditie, kracht, flexibiliteit en muzikaliteit. Een afwisselende les waarin techniek en choreografie in balans zijn. Passie, plezier & progressie.
Frency
Donderdag 19.30-20.30
Studio 1
Gevorderd / Advanced
16 jaar en ouder

Kledingvoorschriften

Jazzbroek/legging, jazzschoenen/sokken en T-shirt/top naar keuze

Lijkt jou het leuk om bij deze les een proefles te komen doen?

Deze dansers gingen je voor:

Ik vind het een ontzettend leuke en leerzame les, en de groep is ook heel gezellig. Het is niet te moeilijk, maar wel uitdagend, en dat is heel leuk.
De lessen zijn altijd heel leuk en gevarieerd. Ik leer iedere les weer iets nieuws. Daarnaast is de docent altijd opgewekt en doet ze het heel leuk.
Uitstekende, betrokken en enthousiaste dansdocente die toffe choreografieën maakt voor in de jazzles