G-dans - 8 - 25 jaar - 18.15-19.00 uur (maandag)

Informatie over G-dans - 8 - 25 jaar - 18.15-19.00 uur (maandag)
Dans voor ieder mens. Zodoende kunnen kinderen en volwassenen met een verstandelijke beperking ook bij ons terecht in de lessen G-dans. De 'g' staat voor gehandicapt, deze wordt veel gebruikt bij allerlei sporten. Sinds seizoen 2016/2017 kunnen ook kinderen, tieners en volwassenen met een verstandelijke beperking bij ons terecht om samen het dansplezier te ontdekken en te beleven. De dansstijl die gegeven wordt is een combinatie van jazz en streetdance. In dit avontuur staan meerdere aspecten centraal: plezier, vertrouwen, dans, ik en JIJ. De lessen hebben een vaste structuur waarin dans wordt aangeleerd, maar er zal ook samen vanuit een thema of een opdracht dans gecreëerd worden. Een dansles vol plezier waarin ook de leerlingen hun eigen creativiteit mogen laten zien en zelfs verzoeknummers mogen ingediend worden.
Laura
Maandag 18.15-19.00
Studio 1
Basic, Beginner
8-25 jaar
€30,-

Kledingvoorschriften

Fijnzittende bewegingskleding met sokken of dansschoenen.

Lijkt jou het leuk om bij deze les een proefles te komen doen?

Deze dansers gingen je voor:

Onze dochter danst altijd graag op haar kamer, maar we merken dat het ook heel goed voor haar is om dit in een groep te doen. Ze geniet erg van de lessen en de omgang met de groep.
Ik heb Laura onlangs meegemaakt als docent bij een kijkles. Wat een leuk mens en wat gaat ze goed, open en duidelijk met de leerlingen om. Met de nodige dosis humor legt ze alles geduldig uit en doet veel voor. De leerlingen mogen af en toe ook zelf even ‘juf’ zijn en dan glunderen ze van trots. Onze Nina heeft het er erg naar haar zin!
Het is een hele enthousiaste docente die een leuke klik heeft met de groep