Get into bikini shape
Informatie over Get into bikini shape
De zomer komt eraan! Ben jij al klaar voor je bikini? Kom snel in shape met onze Bikini-spoedcursus op dinsdag van 18.00-19.00 uur. De barre work-out is een super populaire nieuwe les, overgewaaid uit Amerika. Het is een training waarin bewegingen uit Pilates, Yoga en Klassiek Ballet gecombineerd worden. Danservaring is geen vereiste voor deze stijl, iedereen kan gewoon meedoen. De les wordt gegeven door Lili Kurcsis, een bevlogen docente die iedereen op de juiste manier weet te motiveren nét dat stapje extra te doen. Kom direct na je werkdag een uurtje heerlijk trainen om daarna met een voldaan gevoel naar huis te gaan. Dan heb je de avond lekker vrij om online bikini’s te shoppen 😉 De cursus vindt plaats op dinsdag 7, 14, 21 en 28 juni van 18.00-19.00 uur en kost €25,- Schrijf je in voor deze cursus via ons digitale inschrijfformulier. Deze vind je in het menu 'direct regelen' -> klik op 'inschrijven'. Mail voor vragen of meer informatie naar: info@dansstudiogouda.nl
Lili Kurcsis
Dinsdag 7, 14, 21 & 28 juni 18.00-19.00 uur
Studio 1
Alle niveau's
Volwassenen
€25,-

Kledingvoorschriften

Fijn zittende bewegingskleding, zoals bijvoorbeeld een legging of een sportbroek met een top of T-shirt. Er zijn geen speciale schoenen nodig, de les wordt op sokken of blote voeten gedaan.

Review:

‘Super fijne les en een zeer motiverende docent. Die weet waar ze het over heeft.’

Review:

‘De barre work-out van Lili is een fijne workout die perfect is voor een goede houding. Lili let op ieder individu. Ze zorgt dat je de oefeningen goed uitvoert en je houding goed is, zodat de oefeningen ook echt effect hebben. Kortom, hele fijne les!’

Veelgestelde vragen over de cursus ‘Get into bikini shape’: 

– In verband met het pinksterweekend heb ik mij niet eerder aangemeld, kan dat nog en mag ik dan nog gebruik maken van de vroegboekkorting?
JA! Deze vraag hebben we zo vaak gekregen en we vinden het zo leuk dat jullie zo enthousiast zijn, dat we besloten hebben om voor IEDEREEN de cursus aan te bieden voor €25,-

– Hoe meld ik mij aan?
Leden kunnen zich aanmelden via de ledenportal. Klik op ‘activiteiten’, klik op ‘cursus, workshop of evenement boeken’.
Niet-leden kunnen zich inschrijven via het inschrijfformulier op onze website.
Problemen met inschrijven? Mail naar info@dansstudiogouda.nl.

– Welke kleding moet ik aan?
Kleding waar je je goed in kunt bewegen en waar jij je prettig in voelt. Dit kan bijvoorbeeld een sportbroek of legging zijn met een top of T-shirt. Je hebt geen sportschoenen nodig, de les wordt op blote voeten of sokken gedaan. Verder is het handig om een flesje water en een handdoek mee te nemen.

– Ik kan niet alle vier de data aanwezig zijn, kan ik mij toch aanmelden?
Ja dat kan, de les(sen) die je mist mag je besteden bij één van onze andere lessen uit ons reguliere lesrooster. Mail gerust even welke dag je mist en dan helpen we je met het vinden van een geschikte inhaalles. Zo kan je ook nog een andere leuke les uitproberen 🙂

– Wat is precies bikini shape? 
In bikinishape kan je zijn in alle vormen en maten. Schoonheidsidealen zijn subjectief en niet onze eerste intentie van de les, lekker in je vel zitten wel! Ons doel van de cursus is om je fit, sterk, zelfverzekerd en energiek te voelen!

– Wat is barre work-out?
De barre work-out is een super populaire nieuwe les, overgewaaid uit Amerika. Het is een training waarin bewegingen uit Pilates, Yoga en Klassiek Ballet gecombineerd worden.

– Wanneer is het en wat kost de cursus?
De cursus vindt plaats op dinsdag 7, 14, 21 en 28 juni van 18.00-19.00 uur en kost nu voor iedereen €25,-!

– Bieden jullie ook op andere momenten work-out lessen?
Jazeker, we geven op maandagochtend de work-out ‘Progressing ballet technique’ van 9.15-10.10 uur en op woensdagochtend vindt ook een barre work-out plaats van 9.15-10.15 uur.

– Ik heb nog nooit gedanst, kan ik toch meedoen?
Absoluut, het is een les voor alle niveau’s en je hebt geen danservaring nodig. De docente geeft verschillende opties per oefening aan, zodat je de les op je eigen tempo en level kunt volgen.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Mail dan gerust naar: info@dansstudiogouda.nl