Ballet/moderne dans - gevorderd - 13 - 25 jaar (vrijdag)

Ballet/moderne dans - gevorderd - 13 - 25 jaar (vrijdag)

Informatie over Ballet/moderne dans - gevorderd - 13 - 25 jaar (vrijdag)
Voor getalenteerde leerlingen die misschien van dans hun beroep zouden willen maken, is er de mogelijkheid om gericht te werken aan hun ontwikkeling in de selectieklas. Deze dansers krijgen op vrijdagmiddag een les van 16.00 tot 18.15 uur. Hierbij wordt gestart met een ballettraining ter ondersteuning van de ontwikkeling van de danstechniek, lichaamsbeheersing, kracht en flexibiliteit. Vervolgens vindt er een moderne dansles plaats waarbij er wordt gewerkt aan moderne choreografieën, muzikaliteit, dansbeleving en presentatie. Dit totaalpakket biedt samen met de individueel gerichte aandacht van de vakkundige docent een gedegen voorbereiding op eventuele audities bij dansopleidingen. Voorwaarde: In overleg met de docent is instroom mogelijk wanneer het niveau van de leerling aansluit bij het niveau van de selectieklas. Op vrijdag 7 september vindt de auditie plaats voor de selectieklas! Aanmelden kan middels een e-mail aan: info@dansstudiogouda.nl
Jacqueline
Vrijdag van 16.00-18.15
Studio 1
Intermediate, gevorderd / advanced
13-25 jaar
€65,00

Kledingvoorschriften

Meisjes klassiek ballet: Zwart balletpak hemdmodel, roze panty met voet, roze canvas balletschoen met splitzool. Meisjes moderne dans: T-shirt en dansbroek naar keuze (liefst zwart) en zwarte sokken. Jongens klassiek ballet: Wit balletpak met mouw, zwarte canvas balletschoen met splitzool en zwarte legging. Jongens moderne dans: T-shirt en dansbroek naar keuze (liefst zwart) en zwarte sokken.

Lijkt jou het leuk om bij deze les een proefles te komen doen?

Deze dansers gingen je voor:

Ik vind de docent heel aardig. De lessen zijn leuk en soms zwaar. 😉
De les wordt als zeer prettig en leerzaam ervaren we zijn erg blij met de docente die het geeft.
Fijne docent, veel geduld erg lief voor iedereen, geeft fijn les en probeert iedereen op een positieve manier te blijven motiveren!!