Aya Zoë Pattisina (roepnaam: Zoë)


Wat doe je voor de school?

Danslessen op donderdagochtend: dreumesdans, ouder-en-kinddans, klassiek ballet niveau 1 volwassenen en modern jazz voor volwassenen.

Opleiding

- School voor Jong Talent - Koninklijk Conservatorium Den Haag
 - HBO Koninklijk Conservatorium 
 - HBO Nationale Balletacademie – Hogeschool voor de kunsten Amsterdam

Wat wil je met jouw lessen bereiken?

Ik vind het mooi om mijn kennis en passie met andere geïnteresseerden te delen en om kinderen te begeleiden. Naast mijn kennis in dans geef ik ze ook graag zelfverzekerdheid mee, zodat je volop kunt genieten van het dansen.

Wat betekent dans voor je?

Ik danste zodra ik kon lopen en daarom deed mijn moeder mij op Klassiek Ballet. Jaren later studeerde ik af aan het "Koninklijk Conservatorium" te Den Haag en "De Nationale Ballet Academie" in Amsterdam. Ik heb o.a gedanst bij ‘Introdans’, ‘Het Scapino Ballet’, ‘De nationale opera en ballet’ en de musical ‘The Lion King’ van ‘stage entertainment’. Ook deed ik mee aan RTL programma's als ‘So You Think You Can Dance’ en danste ik voor het programma ‘Dance Dance Dance’. Naast veel zelf dansen ben ik ook gaan lesgeven. Ik vind het mooi om mijn kennis en passie met anderen geïnteresseerden te delen en om kinderen te begeleiden. Naast mijn kennis in dans geef ik ze ook graag zelfverzekerdheid mee, zodat je volop kunt genieten van het dansen. Om deze reden, startte ik daarom mijn eigen dansschool AYDC Rocking Ballet Dancers.
Vanaf dit seizoen zal ik ook lessen geven bij Dansstudio Gouda.

Algemene interesses