Wesley Kaasjager

Wat doe je voor de school?

Ik ben al zeven jaar actief bij Dansstudio Gouda. Op de dansschool geef ik elke woensdag de lessen commercial hiphop en breakdance. Daarnaast train ik ook de talentengroep waarvoor je auditie kunt doen.

Wat wil je met jouw lessen bereiken?

Doordat ik veel in het werkveld werk als Commercieel Danser, vind ik het fijn om daarvan de tips & tricks mee te geven. Mijn lessen zijn bedoeld om te ontwikkelen als Individu en als groep. En niet vergeten om plezier te hebben!

Opleiding

Ik heb gestudeerd aan het Albeda Dans College in Rotterdam. Hier ben ik opgeleid tot All-round Danser. In 2017 nam ik mijn diploma in ontvangst. Sindsdien ben ik druk in het werkveld en tour ik heel de wereld over.

Algemene interesses

Naast dansen ben ik in 2018 begonnen als artiest onder de naam “Wesley Vennoza” Hierbij produceer ik muziek, rap en zing ik op mijn eigen tracks. Ook ben ik de rapper geworden van een 80’s artiest genaamd CC Catch. Samen met het team touren wij heel de wereld over. Voor meer interesse kun je mijn dagelijkse bezigheden bijhouden via mijn instagram: wesleyvennoza

Welke lessen geef je bij Dansstudio Gouda?