Wendy

Wat doe je voor de school?

Bijna elke dag kun je mij in de school vinden, voor het geven van les of andere werkzaamheden. Op de dansschool geef ik verschillende kinderlessen, zoals o.a. kleuterdans, kleuterballet en ouder & kinddans. Maar ook moderne dans voor 8-12 jaar, progressing ballet technique voor volwassenen en workshops improvisatie. Op vrijdag ben ik werkzaam als dansdocent op basisschool de Kas.

Opleiding

Docent dansexpressie/dansimprovisatie te Amsterdam. Daarnaast ben ik een gecertificeerd PBT teacher (Progressing Ballet Technique) en volg ik regelmatig bijscholingsworkshops en cursussen om mijzelf als docent te blijven ontwikkelen.

Wat wil je met jouw lessen bereiken?

Kinderen en volwassenen een goede (technische) basis bieden, maar daarnaast ook de ruimte, vrijheid en plezier laten ervaren om je eigen bewegingsmogelijkheden te ontdekken en te onderzoeken.

Wat betekent dans voor je?

Ik dans al bijna heel mijn leven. Dans is alles, het beweegt van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Ik zou niet zonder kunnen.

Algemene interesses

Fotografie, tekenen, schilderen. Eigenlijk alles waarmee je creatief bezig kunt zijn en iets kunt creëren. Daarnaast vind ik het heel interessant om mij te verdiepen in anatomie en beweging.