Susanne van Gennip

Wat doe je voor de school?

Op de dansschool geef ik dansles op maandag, woensdag en zaterdag. Dit zijn hele leuke lessen die voor verschillende doelgroepen zijn. Daarnaast biedt Dansstudio Gouda ook danslessen aan op basisscholen, waardoor ik op vrijdag danslessen geef op basisschool de Kas. Verder doe ik ook de ledenadministratie voor de dansschool dus we zullen elkaar vast en zeker een keer spreken.

Opleiding

Ik heb gestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg aan de opleiding 'Academie voor Danseducatie'. In 2017 heb ik mijn diploma in ontvangst genomen en ben ik op verschillende werkplekken gaan werken als dansdocent.

Wat wil je met jouw lessen bereiken?

Leerlingen laten ontwikkelen in dans en hen het plezier laten ervaren in dans zijn twee aspecten waar ik van geniet als docent.

Wat betekent dans voor je?

Op jonge leeftijd maakte ik kennis met dans. Tot aan de dag van vandaag is dansen en dansles geven een belangrijk onderdeel van mijn leven. Mijn liefde voor dans is begonnen door mijn eigen danslerares. Zij was mijn grote voorbeeld. Door haar heb ik mijn passie voor dans ontdekt en heb ik geleerd dat je je passie kan overbrengen als je van je vak houdt.

Algemene interesses

Dansen, winkelen, films kijken en snowboarden.