Desi van Dam

Wat doe je voor de school?

Ik geef iedere donderdag les bij Dansstudio Gouda. Ik geef Moderne danslessen voor diverse leeftijden en op uiteenlopende niveaus. De avond sluit ik af met Hip-Hop Fusion voor 18 jaar en ouder.

Wat wil je met jouw lessen bereiken?

Als ik dans, choreografeer of lesgeef heb ik maar één doel voor ogen en dat is het overbrengen van passie. Het is het belangrijkste ingrediënt voor een les vol met nieuwe ideeën, uitdagingen, ontdekkingen en enthousiasme. Ik wil dat mijn leerlingen zich vrij, ongehinderd en gerespecteerd voelen, zodat zij kunnen dansen, dansen en dansen tot het hoofd en het lichaam tot rust zijn gekomen. Gelukkig of somber, mijn leerlingen moeten altijd bij mij terecht kunnen! Welke opleiding heb je gedaan? Ik ben afgestudeerd aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten als Docent Dans. Kenmerkend aan deze opleiding is, dat wij breed/allround zijn opgeleid, namelijk tot choreograaf, danser en docent. De opleiding heeft mij in het bijzonder gestimuleerd om veelzijdig, onderzoekend, innovatief en experimenteel te zijn.

Opleiding

Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Docent Dans.

Algemene interesses

Naast dans heb ik nog één hele grote passie in het leven en dat is reizen. Ik vind het heel bijzonder en interessant om mij te verdiepen in andere culturen en omgevingen. Ik trek graag de natuur in op zoek naar de meest bijzondere plekjes. Ik heb het geluk gehad om landen als Costa Rica, Sri Lanka, Zuid-Afrika, Vietnam, Peru en Bolivia te mogen bezoeken. Daarentegen vind ik Europa ook een fantastisch continent. Tijdens het reizen ga ik ook vaak op zoek naar een adrenaline kick door te gaan mountainbiken, bungy jumpen, raften en nog veel meer. Ik ben gek op outdoor sporten. Daarnaast hou ik van koken, lezen, zwemmen, wandelen, gitaar spelen en Yoga!

Welke lessen geef je bij Dansstudio Gouda?