Dana Leeuwrik

Wat doe je voor de school?

Ik verzorg danslessen op de zaterdag voor verschillende doelgroepen. Daarna ik geef de kinderfeestjes. Ook kan je mij tijdens een workshop wel eens tegenkomen.

Opleiding

Ik ben in 2021 afgestudeerd aan de Utrechtse Dansacademie. Ik ben nu bezig met mijn tweede opleiding: Creative Business in Rotterdam. Dit is het vijfde jaar dat ik lesgeef en ik heb ervaring in verschillende stijlen en doelgroepen.

Wat wil je met jouw lessen bereiken?

In mijn lessen wil ik vooral met plezier de leerlingen laten groeien in dans. Ik wil mijn passie voor dans overbrengen bij mijn leerlingen. Ook wil ik de leerlingen uitdagen, zodat ze zich optimaal blijven ontwikkelen.

Wat betekent dans voor je?

Dans is mijn leven. Ik ben begonnen toen ik heel jong was (bij Dansstudio Gouda!), en nooit meer gestopt. Ik kan in dans echt mijn gevoel in kwijt, maar kan ook heel vrolijk worden van dans. Uit lesgeven haal ik heel veel energie en plezier.

Algemene interesses

Naast dans hou ik heel erg van dieren. Ik hou van lekker eten en koken. Ik vind het fijn om te lezen en je kan me wel eens in de sportschool tegenkomen. Ook ben ik graag samen met mijn vrienden om leuke dingen te doen. Als laatste hou ik erg van nieuwe dingen doen en nieuwe plekken ontdekken. Ik ga daarom ook graag op reis.